top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Dino Kušen pokrenuo ekskluzivni Premier Wine Club

Svijet Vina Zagreb jučer je predstavio ekskluzivan projekt u svojoj trećoj vinoteci u Zagrebu, na adresi Bleiweisova 24. U podrumu vinoteke djelovat će Premier Wine Club, klub zatvorenog tipa za samo 100 članova koji će imati priliku uživati u najboljim vinima svijeta.


Dino Kušen, vlasnik vinoteka Svijet vina po uzoru na svjetske vinske klubove, u svojoj novootvorenoj trećoj vinoteci, na jednom je mjestu okupio mnoge svjetske etikete.

Chateau Le Pin, Latour, Cheval Blanc, Lafite Rothschild i Promontory iz doline Nape samo su neke od ekskluzivnih etiketa Premier Wine Cluba. Osim trgovine u kojoj možete kupiti vrhunska strana vina, na ovoj se adresi krije prvi hrvatski Premier Wine Club namjenjen samo odabranim članovima.


Dino Kušen, vlasnik vinoteke i osnivač kluba
Dino Kušen, vlasnik vinoteke i osnivač kluba

Naime, kako biste postali član kluba morat ćete, za početak, uplatiti članarinu u visini od 3000 eura, ali i pokazati i dokazati da je uživanje u vinu upravo lifestyle koji njegujete i cijenite. Članstvo u klubu omogućuje vam kupnju vina u protuvrijednosti iznosa članarine, te uživanje u ukusno uređenom klupskom prostoru. Dodatna pogodnost je vinski sef koji vam omogućuje čuvanje vaših vina. Osim u vinima, u klubu će se moći uživati u vrhunskim delicijama slavonskih The Meat proizvoda koje priprema chef Nenad Komes. Član Premier Wine Cluba mora imati kulturu ponašanja, biti dobro upoznat svijetom vina i uživati u vinima i izvan kluba." - pojasnio je stroga pravila vlasnik Dino Kušen


Ukoliko se pitate vrijedi li investirati poprilično visoki iznos članarine, uvjeravamo vas kako ekskluzivna ponuda vina opravdava spomenuti iznos. Hoćete li probati Barolo, Maya, Opus One ili najposebniji merlot Pétrus 2000, vino koje je otputovalo na Mjesec, najvažnije je pitanje koje si morate postaviti nakon bankovne uplate.


"Premier Wine Club, prvi takav klub u Hrvatskoj korak je u budućnost. To je mjesto prvenstveno namijenjeno uživanju u vinima, s nadom da će potaknuti ljude da uvide kako je vino puno više od biznisa, kako se radi o kulturi, o prirodi, o onom što nam zemlja daje i što moramo na pravi način znati cijeniti." - dodao je za kraj Dino Kušen.


---

PR: Andrea Pančur

Foto: Irena Lučić, ZnamoKamo


0 views
bottom of page