top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Hrvatska vina stižu na američko tržište

U prekrasno uređenom prostoru Business Cluba 5 na 14. katu Sky office Towera, sinoć je održana zanimljiva vinska večer pod nazivom „Watch out America“


Dijana Grgić, organizatorica okupljanja i urednica časopisa Vinum.In
Dijana Grgić, organizatorica okupljanja i urednica časopisa Vinum.In

U organizaciji časopisa Vinum.In i Business Cluba 5 sedamnaest hrvatskih vinarija predstavilo je svoja vina u ležernoj atmosferi uz kušanje i druženje. Sudjelovale su vinarije iz različitih vinskih regija u Hrvatskoj, a to su: Badel 1862, Black Island Winery, Dubrovački Podrumi, Testament, Vina Sladić, Vinarija Matić, Vinarija Plančić, Vinarija Stina, Vinarija Rizman, Vinarija Damjanić, Iločki podrumi, Enosophia, DeMar vina, Vinarija Zlatno brdo, Štampar, Fakin i Galić. Kako bi gosti u potpunosti uživali, PIK Vrbovec se pobrinuo da uz vina imaju fantastične nareske iz njihove ponude.


Dijana Grgić i Mirena Bagur
Dijana Grgić i Mirena Bagur

Vlasnici tvrtke Croatian Premium Wine Imports , Inc, Boston, koja se bavi uvozom i distribucijom hrvatskih vina u SAD, kao i online trgovinom za sve američke države, i vlasnici tvrtke 4240 Brands, distributeri iz Colorada, razgovarali su s vinarima o pojačanju promidžbe hrvatskih vina na američkom tržištu.


Neka od predstavljenih vina
Neka od predstavljenih vina

„Zajedničkim snagama trebamo promovirati Hrvatsku kao vinsku zemlju, a ako samo jednoj osobi prenesete da u Americi može kupiti hrvatska vina, napravili ste dobar posao za naše vinare,“ istaknula je Mirena Bagur iz tvrtke Croatian Premium Wine Imports , Inc, Boston.


Delicije by PIK Vrbovec
Delicije by PIK Vrbovec

Dragi gosti iz Amerike, vlasnici tvrtke 4240 Brands podijelili su s gostima druženja svoje oduševljenje Hrvatskom u kojoj su proveli dva tjedna u obilasku vinarija i kušanju vina. Na sinoćnjem druženju kušali su neka od ponajboljih vina kojima se Hrvatska može ponosno predstaviti američkom tržištu te s vinarima dogovarali suradnju.


---

PR: Dijana Grgić, Vinum.In

Foto: Irena Lučić

ความคิดเห็น


bottom of page