top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Sedma godina Wine EnoGastro VIP Eventa


Nakon šest vrlo uspješnih godina i brojnih (27) za turizam vrlo edukativnih druženja, Wine EnoGASTRO Vip Event održati će se i sedmu godinu zaredom! Tijekom ožujka, Ricerca Mercato organizira ovaj enogastronomski događaj u gradovima diljem hrvatske obale i u hrvatskom glavnom gradu.


I ove godine organizator je odabrao istih pet vrhunskih enogastronomskih destinacija kao i lani a datumi i hoteli su:


· Rijeka (01.03.- Hotel Bonavia Plava Laguna)

· Novigrad (03.03.- Hotel Rivalmare & Centar za manifestacije i kulturu CMIK)

· Split (15.03.- Hotel Amphora)

· Zadar (17.03.- Falkensteiner Hotel & Spa Iadera)

· Zagreb (29.03.- Hotel Antunović)


Cilj ovih događanja je edukacija ljudi zaposlenih u ugostiteljskim i turističkim djelatnostima s ciljem povećanja njihovg znanja i poboljšavanja kvalitete usluge. Gosti će moći prisustvovati radionicama i edukacijma koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i barista kao što su Mira Šemić, Jure Andrijašević, Sanja Krmpotić i drugi.


Osim educiranja, cilj ovog događanja jest i povezivanje lokalnih proizvođača s ljudima iz HoReCa sektora. Gosti će imati priliku upoznati se s lokalnim i regionalnim proizvođačima te dogovoriti s njima buduću suradnju. Pošto je ovaj događaj namijenjen isključivo ljudima iz HoReCa sektora, ulaz i sudjelovanje na edukacijama potpuno su besplatni – sve s ciljem povećavanja kvalitete usluge i ponude hrvatskog turizma i ugostiteljstva.


Ovaj vrlo kvalitetni projekt ima važnu potporu od Hrvatske turističke zajednice, od domaćina - županija , gradova i njihovih turističkih zajednica i poneka županijska obrtnička komora a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.


Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici dantes.biz i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa.


---

PR & Foto: Dantes Begić, Ricerca Mercato

Comments


bottom of page