top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Spremite se za dozu pseće preslatkoće: kreće projekt Koktel španijel


diWine Bar od samih je početaka dog-friendly mjesto, no uvijek smo se pitali: možemo li učiniti nešto više. I, naravno, zaključili smo da - možemo. U suradnji s udrugom Merida krećemo s projektom Koktel španijel, a prvo druženje u nizu zakazujemo za ponedjeljak, 18. rujna s početkom u 19 sati.


Najslađe druženje u gradu odlučili smo dodatno zasladiti izvrsnim, autorskim, vinskim koktelima po kojima je diWine bar nadaleko poznat. A sjajna vijest je da od svakog kupljenog koktela i čaše vina izdvajamo dio sredstava za pomoć udruzi Merida.


U opuštenoj atmosferi pomazite se sa veselim šapicama koje traže svoj dom, opskrbite se zdravim psećim keksićima by Souliday i raznom cool psećom opremom. Usput, donesite jastuke, dekice, ručnike i druge pseće stvarčice koje vam više ne trebaju i donirajte ih udruzi. Hajdemo svima pokazati kako ponedjeljak može biti super!


Javite svim prijateljima i dođite po svoju dozu Koktel španijela - razdragano raspoloženje držat će vas cijeli tjedan. A ako baš baš nikako ne stignete, barem uplatite kakav eurić na IBAN:HR9224020061100805782 ili PAYPAL: udrugamerida@gmail.com

Comments


bottom of page