top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Vino i (psiho)terapija: Eros i Thanatos


U području ljubavi i odnosa dinamika koju je najteže prihvatiti jest ples između Erosa, sile života koja mami i sjedinjuje i Tanatosa, sile smrti koja razdvaja i uništava.


Pokazujete li sreću, ljubav i suosjećanje? Preferirate li društvene situacije i volite li se slagati s drugima? Pazite li na sebe, kao i na one oko sebe? Sve su to karakteristike životnih nagona koji vas vode Erosom, bogom ljubavi. Brzo se naljutite? Pokazujete li negativnost? Agresivni ste, nasilni ili donosite impulzivne odluke? Ako pokazujete te atribute, pokreće vas Thanatos, bog smrti.


Ciklus vinskih druženja Vino i (psiho)terapija pod vodstvom Martine Stažnik, od kolovoza do prosinca provest će vas kroz labirint ljubavnih arhetipova i omogućiti bolje razumijevanje partnerskih (i drugih) odnosa, te u konačnici boljeg razumijevanja sebe. Martina Stažnik certificirana je psihoterapeutkinja i vješta istraživačica života, sa više od 15 godina praktičnog rada u području psihoterapije i savjetovanja.


Druženja su neformalna i besplatna za sve znatiželjnike, uz obaveznu prethodnu najavu dolaska (wapp porukom na 0916464684) zbog rezervacije mjesta. Pozivamo vas i da se pridružite Martininoj wapp grupi putem poveznice https://chat.whatsapp.com/KOZfewcKuD3CwF6NDLSe1b.Comentarios


bottom of page