top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Vinski kokteli za dugo toplo ljeto pred nama


Kokteli su omiljena ljetna pića. Ženski dio publike javno priznaje tu ljubav, dok se alfa mužjaci često prave nezainteresirani prema šarenim rashlađenim tekućinama u visokim (i niskim) čašama - ali kad ih jednom probaju, odmah naručuju slijedeći (:


Ono što nas često odvraća od izrade koktela na kućnim zabavama, partyjima i ljetovanjima je pogrešno vjerovanje kako nam za to treba posebna oprema i puno (skupih) sastojaka. Na radionici vinskih koktela u diWine Baru, koja je na rasporedu u subotu, 22. srpnja u 19h, uvjerit ćemo vas u suprotno! Naučit ćete kako napraviti čak šest različitih koktela baziranih na mirnom ili pjenušavom vinu, od kojih većina zahtjeva svega 2-3 sastojka koje možete pronaći u obližnjoj trgovini.


Također, naučit ćemo par zanimljivih priča o povijesti koktela i pritom se sjajno zabaviti. Svih šest koktela nakon izrade ćemo, naravno, kušati. Tko preživi, pričat će (:


Kotizacija za sudjelovanje na radionici iznosi 38EUR po osobi i uključuje sav potreban materijal i hrpu lude zabave. Broj mjesta je ograničen, stog se prijavite što prije putem maila diWine.project@gmail.com.Comentários


bottom of page